1. veiligheid
  2. brandladder

Beste top 10 brandladder van 2023

Laatst bijgewerkt: 11 feb. 2023

Samantha Bakker

Ik ben Samantha Bakker en ik ben al jaren werkzaam in de woonbranche. Op wonenguru.nl heb ik de beste top 10 lijstjes voor al je woonproducten gemaakt. Bij elk product zit een link naar de goedkoopste partnerwebsite. Hopelijk heb ik je geholpen bij het vinden van de perfecte woonproducten voor jou.

Inhoudsopgave

Top 10 beste brandladder

Bekijk hieronder de top 10 en kies welke brandladder het beste bij jou past.

Smartwares BBVL Vluchtladder

5/5

De ladder is uitgerust met antislip voetstukken, waardoor je veilig kunt afdalen. Met deze ladder kun je eenvoudig de weg naar buiten vinden. Bovendien is de ladder opklapbaar, waardoor je deze makkelijk kunt opbergen. Met de Smartwares BBVL Vluchtladder kun je in noodsituaties op een veilige manier naar buiten vluchten. De ladder is stevig en duurzaam waardoor je jarenlang van deze ladder kunt genieten. Daarnaast is de ladder voorzien van een handige handgreep waardoor je de ladder eenvoudig kunt verplaatsen.

ATV 500.HSL5 Vluchtladder

5/5

De ATV 500.HSL5 Vluchtladder is een professionele 5 meter brandladder. Met deze ladder kunt u makkelijk en snel gebouwen tot 5 meter hoog bereiken. Met deze ladder kunt u bijvoorbeeld ook op daken komen en branden blussen. De ladder is van hoogwaardig aluminium gemaakt, waardoor het licht van gewicht en duurzaam is. Door de extra brede trappen is de ladder een goede keuze voor mensen met een slechtere motoriek of zwakkere benen. De ladder is voorzien van stevige rubberen voeten die zorgen voor een goede grip op het oppervlak en een maximale stabiliteit. Daarnaast is de ladder voorzien van handvatten en een veiligheidskabel om u te voorzien van extra stabiliteit en veiligheid. Bovendien is de ATV 500.HSL5 Vluchtladder voorzien van extra veiligheidsfuncties, waaronder een vluchtaanduiding die groot genoeg is om duidelijk zichtbaar te zijn. Al deze kenmerken maken de ATV 500.HSL5 Vluchtladder een uitstekende keuze voor brandweerlieden en andere professionals die een betrouwbare en veilige brandweerladder nodig hebben.

ATV 500.HSL7 Vluchtladder

5/5

Onze ATV 500.HSL7 Vluchtladder 7 meter Brandladder is een uiterst betrouwbare oplossing voor ontsnapping in geval van nood. Naast de veiligheid die de ladder biedt, is hij ook eenvoudig en licht in gebruik. De ladder is gemaakt van staal met een draagkracht van maximaal 450 kg. De ladder is 7 meter lang en daardoor geschikt voor vensterbanken tot 38 cm hoog. Daarnaast beschikt de ladder over een stevige, duurzame constructie die de lange levensduur garandeert. De antislip-voetjes aan de onderzijde zorgen ervoor dat de ladder stevig op zijn plaats blijft staan. De kunststof handgrepen bieden een veilige grip en het gepolijste staal zorgt voor een gladde en comfortabele bediening. Met de ATV 500.HSL7 Vluchtladder 7 meter Brandladder bent u verzekerd van een betrouwbare en veilige ontsnappingsoplossing.

Brandvluchtladder, 10m al

5/5

De Brandvluchtladder is een robuuste en stevige ladder met een lengte van 10 meter, die is gemaakt van duurzaam aluminium. Dankzij de antislip sporten kunt u er veilig en stabiel mee klimmen. De ladder is voorzien van bevestigingshaken waarmee hij eenvoudig aan de vensterbank of balustrade kan worden bevestigd. De bevestigingshaken passen aan vensterbanken met een breedte van 15 tot 33 cm. De ladder heeft een maximaal toelaatbaar gewicht van 150 kg en is compact genoeg om eenvoudig op te bergen. De Brandvluchtladder is een multifunctionele ladder die u in veel situaties kunt gebruiken, zoals bij brand, maar ook voor het schilderen van muren of het opbergen van opslag op hoogte. Met de ladder kunt u snel en veilig vluchten in geval er brand is. Bovendien is het een perfecte oplossing voor het bereiken van hoge plaatsen in gebouwen met meerdere verdiepingen. U kunt de ladder gemakkelijk bevestigen en heeft zo toegang tot moeilijk bereikbare locaties.

ATV 500.HSL10 Vluchtladder

5/5

De ATV 500.HSL10 is een robuuste vluchtladder en is gemaakt van een sterk en duurzaam materiaal. De ladder heeft een stevige stalen constructie en is zeer sterk en stabiel tijdens het gebruik. De ladder is voorzien van een handvat aan de bovenkant, waardoor deze gemakkelijk te dragen is. Ook is de ladder voorzien van anti-slip profielen die voorkomen dat u bij het lopen van de ladder uitglijdt. De vluchtladder is eenvoudig op te bergen, waardoor deze eenvoudig in een kast of in een kofferbak te vervoeren is. De ATV 500.HSL10 is de perfecte oplossing voor een snelle en veilige vlucht in een noodsituatie. Deze ladder is geschikt voor een maximaal gewicht van 200 kg. De ladder is eenvoudig te monteren en te demonteren en is ideaal om mee te nemen op reis. De ATV 500.HSL10 wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing, waardoor u de ladder eenvoudig en snel kunt installeren.

Vergelijk brandladders

Dit was onze top 1-5 van de beste brandladders. Bekijk de top 6-10 brandladders hieronder. Dit zijn stuk voor stuk ook hele goede brandladders.

Alecto EL-450 Vluchtladder

5/5

De EL-450 vluchtladder is een betrouwbare oplossing voor je brand- en noodsituaties. Met een belastbaarheid van 200 kg is de ladder sterk genoeg om meerdere personen in veiligheid te brengen. De ladder is gemakkelijk in gebruik en is geschikt voor vrijwel alle type raamkozijnen. De vier meter lange ladder is voorzien van een robuuste constructie, waardoor je zeker bent dat de ladder je niet in de steek laat als je hem nodig hebt. Bovendien heeft de ladder een TÜV certificering en voldoet hij aan de EN131-⅔-norm. Met de EL-450 heb je een veilige en betrouwbare vluchtladder in huis waar je op kunt vertrouwen.

Brandvluchtladder, 20m

5/5

De Brandvluchtladder is een multifunctionele ladder die gebruikt kan worden als reddingsladder, vuurladder, ALU-ladder, breiladder en natuurlijk als vluchtladder. De ladder is ideaal voor gebouwen met een verdieping en biedt een veilige en snelle manier om te vluchten in geval van brand. De ladder is uitgevoerd met stevige antislip sporten, gemaakt van duurzaam kunsthars voor extra stevigheid. Met de meegeleverde karabijnhaken kunnen de sporten aan balustrades en/of relingen bevestigd worden. De ladder is 20 meter lang en heeft een maximaal toelaatbaar gewicht van 150kg. Ondanks het lange formaat is de ladder zeer compact, waardoor hij eenvoudig op te bergen is.

AngelEye vluchtladder

5/5

De AngelEye vluchtladder is de perfecte oplossing voor het verlaten van een gebouw in geval van een noodsituatie. De ladder is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is 4,5 meter lang. De stevige ophangbeugels zorgen voor extra stabiliteit tijdens het gebruik. De ladder is gemakkelijk en snel te gebruiken, zelfs als je geen ervaring hebt met het gebruik van ladders. De AngelEye vluchtladder is belastbaar tot maximaal 450 kg. Bovendien is de ladder ontworpen om te worden gebruikt op de eerste verdieping. De AngelEye vluchtladder biedt u zekerheid dat u veilig kunt ontsnappen bij een noodsituatie. De ladder is sterk en duurzaam, waardoor u er jarenlang van kunt genieten.

Vluchtladder KLETTER-FIX

5/5

De vluchtladder KLETTER-FIX KF-N5 5 meter is de ideale oplossing voor twee verdiepingen. De ladder is gemaakt van sterk staalkabel met antislip aluminium treden wat zorgt voor een veilig en betrouwbaar gebruik van de ladder. De ladder wordt geleverd met een handige draagtas waardoor de ladder makkelijk meegenomen kan worden. De ladder kan eenvoudig worden opgevouwen voor transport en bergruimte. Bovendien is de ladder voorzien van een uniek systeem waarmee de ladder snel en moeiteloos te openen is. De ladder heeft ook handige klittenbanden om de ladder op zijn plaats te houden. De KLETTER-FIX KF-N5 5 meter is ook een brandbestendige ladder en wordt daarom veelvuldig gebruikt als brandpreventie middel.

ATV 500.HSL16 Vluchtladde

5/5

De ATV 500.HSL16 is uiterst veilig en stevig en voldoet aan alle veiligheidseisen. Deze brandladder is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een kunststof coating die beschermt tegen roest en corrosie. Ook is de ladder voorzien van een geïntegreerd handvat dat het makkelijker maakt om de ladder op te hangen. De ATV 500.HSL16 is zeer gebruiksvriendelijk. Het is eenvoudig om de ladder te openen en te verplaatsen. De ladder heeft een stevige vergrendeling die voorkomt dat hij per ongeluk kan worden geopend. Ook heeft de ladder antislip-voetjes om te voorkomen dat hij verschuift tijdens het gebruik. Bovendien is de ladder ook voorzien van knipperlichten die aan- en uitgeschakeld kunnen worden, zodat deze gemakkelijk te zien is in het donker.

Veel gestelde vragen

Als je een brandladder hebt gekozen, klik dan op ‘Koop nu!’ voor de goedkoopste prijs. Dit is de link naar de verkoper van het product.

De levertijd van producten wordt bepaald door de verkoper. Wij schrijven uitsluitend reviews van brandladders en hebben geen invloed op de levering.

Bij het vergelijken van de beste brandladder letten onze experts op van alles. Er wordt gekeken naar prijs-kwaliteit verhouding, naar bruikbaarheid en duurzaamheid. Er zijn vele factoren waarop wij een review baseren om deze zo goed mogelijk te maken.

We vergelijken verschillende brandladders op prijs, kwaliteit, bruikbaarheid en vele andere factoren. Onze experts vergelijken alle brandladders op de markt met elkaar.

De beste keuze voor een brandladder

Het is duidelijk dat als je een brandladder nodig hebt, het belangrijk is om de juiste keuze te maken. Uit onze lijst met de top 10 producten blijkt dat er veel mogelijkheden zijn om de beste brandladder te vinden. We nodigen je uit de beschikbare opties te bekijken om te kiezen wat het beste bij je behoeften past. We hopen dat je de informatie die je hier gevonden hebt, nuttig vond en we adviseren je contact met ons op te nemen als je nog verdere vragen hebt.

We hopen dat je dankzij ons lijstje met de top 10 beste brandladders een goede keuze hebt kunnen maken. Het is belangrijk om een persoonlijke keuze te maken en zelf de verschillende brandladders ook te vergelijken.

Disclaimer: Wij schrijven reviews over brandladders en verkopen zelf geen producten. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor de levering van een brandladder. Wij werken samen met betrouwbare partners.

Gepubliceerd op: 11 jan. 2023